Schaduw werk

Schaduw werk is één van de spannendste dingen om te doen. Schaduw werk is je grootste angsten en trauma’s aankijken.

Iedereen heeft schaduwkanten. Schaduw werk is een term die gebruikt wordt in de psychologie, om te verwijzen naar de donkere kanten van onszelf die we liever niet onder ogen zien.
Deze schaduwkanten zijn vaak onbewust en kunnen ons gedrag en onze relaties beïnvloeden op manieren die we niet altijd doorhebben.

Het is belangrijk om onze schaduwkanten te erkennen en te integreren, omdat ze anders onbewust onze levens kunnen beheersen en onze relaties kunnen verstoren. Wanneer we onze schaduwkanten niet onder ogen durven zien, bestaat het risico dat we ze projecteren op anderen. Dit betekent dat we eigenschappen of gedragingen die we in onszelf afkeuren, toedichten aan anderen.

Het vraagt moed en zelfreflectie om je schaduwkanten onder ogen te zien en ermee aan de slag te gaan. Maar het kan ook een bevrijdende ervaring zijn, omdat het je in staat stelt om authentieker te zijn en meer verbinding te maken met jezelf en anderen.

Om je schaduwkanten aan te kijken is kundalini en schaduw werk een mooie combinatie die tot diepe heling en inzichten kan leiden

Durf jij het aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *