Reiki & Accesbars

Reiki: verlichting door universele levensenergie

Reiki, een vorm van alternatieve geneeskunde uit Japan, is gebaseerd op het concept van universele levensenergie (“ki”). Deze eeuwenoude praktijk richt zich op het bevorderen van ontspanning, balans en genezing door het stroomlijnen van deze energie. Onze gezondheid en welzijn zijn diepgaand verbonden met de vrije stroom van ‘ki’ in ons lichaam.

Reiki biedt ondersteuning bij diverse gezondheidsklachten, waaronder pijn en postoperatief herstel. Beoefenaars van Reiki functioneren als kanalen, overdragend universele energie via handoplegging. Deze overdracht stimuleert het lichaam om natuurlijke genezingsprocessen te activeren, waarbij energieblokkades worden opgeheven en balans wordt hersteld.

Trauma’s kunnen diepe emotionele sporen achterlaten. Reiki helpt bij het verwerken van deze emotionele pijn, bevordert heling en herstelt evenwicht. Door loslating van negatieve energieën en het verminderen van trauma-gerelateerde angst en stress, ondersteunt Reiki het pad naar emotioneel welzijn.

Slapeloosheid, vaak veroorzaakt door stress, angst of gezondheidsproblemen, kan effectief worden aangepakt met Reiki. Deze praktijk bevordert ontspanning van lichaam en geest, waardoor inslapen en diepe slaap wordt vergemakkelijkt. Door het herstellen van energetische balans kan Reiki bijdragen aan het oplossen van de onderliggende oorzaken van slapeloosheid.

AccesBars: druk in het hoofd verminderen

Access Bars is een therapeutische techniek die is ontwikkeld om diepe ontspanning en heling te bevorderen. Het is een vorm van energetische lichaamsbehandeling die gericht is op het stimuleren van 32 punten op het hoofd, die elk corresponderen met verschillende aspecten van ons leven, zoals geld, controle, creativiteit, communicatie, lichaam, vreugde, verdriet, enzovoort.

Tijdens een Access Bars-sessie lig je comfortabel op een massagetafel terwijl ik zachte aanrakingen op je hoofd uitvoer. Deze aanrakingen activeren de punten op je hoofd en helpen bij het vrijmaken van blokkades en beperkende overtuigingen die je hebt opgeslagen in je energieveld.

Het doel van Access Bars is om de energie in je lichaam te laten stromen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten. Door de punten op je hoofd te activeren, kan de energie vrijer bewegen en kunnen vastzittende emoties, gedachten en spanningen worden losgelaten. Dit kan een diepe ontspanning en een gevoel van ruimte en helderheid creëren.



Access Bars kan verschillende voordelen bieden. Ten eerste kan het helpen bij het verminderen van stress, angst, migraine en depressie. Door de energie in je lichaam te laten stromen en blokkades op te heffen, kan Access Bars een diepe ontspanning teweegbrengen en je helpen om negatieve emoties los te laten.

Daarnaast kan Access Bars ook helpen bij het bevorderen van helderheid en focus. Door beperkende overtuigingen en gedachten los te laten, kun je een nieuw perspectief krijgen en ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden en groei. Dit kan je helpen om betere beslissingen te nemen en je leven op een positieve manier te veranderen.

"Geef jezelf toestemming om pijn te voelen, maar geef jezelf ook toestemming om te genezen."

Over mijn sessies

Elk antwoord dat je zoekt, ligt in je eigen stilte.

Als een beoefenaar van reiki heb ik geleerd hoe ik de universele levensenergie kan kanaliseren en gebruiken om genezing en balans te bevorderen. Ik heb ontdekt hoe deze energie kan helpen bij het loslaten van blokkades en het bevorderen van fysieke, emotionele en spirituele genezing. Ik gebruikt mijn reiki-vaardigheden om anderen te ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en het herstellen van hun energie.

Certificaat Reiki I & Certificaat Reiki II

Behaald bij ZoMa

Certificaat AccesBars

Behaald bij Corine Prins

Resultaat van klanten

Meest Gestelde Vragen Reiki

Vergeleken met Kundalini, is reiki energie een stuk subtieler. Deze energie kan ook gebruikt worden bij kinderen. Reiki kan voor veel klachten worden ingezet. Zowel fysiek als mentaal. Reiki kan lichamelijke klachten verzachten zoals; (chronische) pijn, migraine, fibromyalgie en buikklachten. Mentaal kan het energetische blokkades verwijderen, emoties verlichten zoals verdriet en frustratie, trauma’s verzachten en je beter laten gronden.

Dit hangt af van de klachten en waar je zelf behoefte aan hebt. Bij hevige klachten kun je kiezen voor een intensief behandelpakket. Hierbij kom je elke week terug voor een behandeling van een uur, we kijken of reiki genoeg is en evalueren of de klachten wegblijven. Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks terug te komen voor een behandeling zodat de energiestroming op pijl blijft.

De meeste cliënten ervaren onder de behandeling een warm/heet, koud of tintelend gevoel. Soms komen er ook emoties los of je ervaart andere lichamelijke sensaties. Na de behandeling voel je je vaak lichter, meer geaard en specifieke klachten kunnen minder aanwezig zijn of verdwijnen.

Ik geef reiki in een zittende of liggende positie. Voordat ik met de reikibehandeling start drinken we een kopje thee en reinig ik ons beide met wierrook of salie. De behandeling duurt een uur en achteraf is het belangrijk om veel water te drinken.

Meest Gestelde Vragen AccesBars

AccesBars kan erg effectief zijn bij klachten zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid of nachtmerries. Maar ook voor het mentale aspect kan het veel baat hebben. Door de 32 punten op het hoofd op te schonen kan de energie weer vrij stromen en zul je op die aspecten zeker verlichting en meer ruimte ervaren.

Ja zeker, AccesBars is zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De meeste cliënten ervaren onder de behandeling een warm/heet, koud of tintelend gevoel. Soms komen er ook emoties los of je ervaart andere lichamelijke sensaties. Na de behandeling voel je je vaak lichter, meer geaard en specifieke klachten kunnen minder aanwezig zijn of verdwijnen.

Een behandeling duurt een uur tot anderhalf uur. Het is belangrijk om na de behandeling genoeg water te drinken.