Hi, ik vertel graag wat meer over mezelf

Mila is een inspirerende ziel die al jarenlang toegewijd is aan haar spirituele reis. Door haar eigen trauma's heen te gaan, heeft ze een diep begrip ontwikkeld van haar levensdoel op aarde.

"Geef jezelf toestemming om pijn te voelen, maar geef jezelf ook toestemming om te genezen."

Over mijn sessies

Elk antwoord dat je zoekt, ligt in je eigen stilte.

Mijn spirituele reis begon als een zoektocht naar heling en bevrijding van mijn eigen pijnlijke ervaringen. Door m’n trauma's onder ogen te zien en ze te omarmen als onderdeel van mijn levenspad, heb ik een diepgaand inzicht gekregen in mijn kracht en veerkracht. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om anderen te helpen bij hun eigen helingsproces.

Mijn certificaten

Ik ben begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis. Hierdoor ben ik bekend met het menselijk lichaam, organenleer en veel ziektebeelden. Dit vind ik een hele mooie toevoeging aan mijn werk als healer.

Als een beoefenaar van reiki heb ik geleerd hoe ik de universele levensenergie kan kanaliseren en gebruiken om genezing en balans te bevorderen. Ik heb ontdekt hoe deze energie kan helpen bij het loslaten van blokkades en het bevorderen van fysieke, emotionele en spirituele genezing. Ik gebruikt mijn reiki-vaardigheden om anderen te ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en het herstellen van hun energie.

Trauma therapie is een andere discipline waar ik mij in heb verdiept. Ik heb geleerd hoe trauma's te verzachten en het genezingsproces te ondersteunen. Dit kan toegepast worden met verschillende therapieën. We zoeken samen welke het beste bij jou past.

EMDR-therapie, wat staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing, is een vorm van psychotherapie die specifiek is ontwikkeld om mensen te helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen. Het is een effectieve en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode die kan helpen bij het verminderen van de impact van traumatische herinneringen en het bevorderen van genezing.

Kundalini is een ander gebied waar ik mij op heb gericht tijdens mijn spirituele reis. Ik heb geleerd hoe ik deze krachtige energie kan activeren en kanaliseren om diepe transformatie en bewustzijnsverruiming te bevorderen. Ik vind dat het werken met kundalini-energie een zorgvuldige en begeleide aanpak vereist, ik bied ondersteuning en begeleiding aan anderen die deze reis willen maken.

Dit was mijn eerst behaalde cursus. Met een aura en chakra healing sessie werk ik met verschillende technieken, zoals energetische aanraking, kristallen, klank en visualisatie, om de energie in de chakra's en de aura te harmoniseren. Door blokkades op te heffen en de energie vrij te laten stromen, kan het lichaam zichzelf genezen en in balans komen.

Als holistisch therapeut heb ik een holistische benadering van genezing omarmd. Ik begrijp dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat genezing op alle niveaus moet plaatsvinden om een gevoel van heelheid te bereiken. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik jou begeleid bij het verkennen en helen van jouw trauma's, terwijl we ook werken aan het bevorderen van jouw algehele welzijn.

Ik ben een voorbeeld van iemand die eigen trauma’s heeft omgezet in kracht en compassie. Mijn kennis, vaardigheden en ervaring maken mij een waardevolle bron van ondersteuning en begeleiding voor iedereen die op zoek is naar heling en groei op hun spirituele reis.

Vertrouw

Vind balans tussen jou en mij

Mijn ervaring

Vertrouw op mijn meer dan vier jaar lange ervaring.

Als holistisch therapeut heb ik een holistische benadering van genezing omarmd. Ik begrijp dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat genezing op alle niveaus moet plaatsvinden om een gevoel van heelheid te bereiken. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik jou begeleid bij het verkennen en helen van jouw trauma’s, terwijl we ook werken aan het bevorderen van jouw algehele welzijn.

BLOG

Laat me je is wat meer vertellen